Over FerM

FerM helpt en begeleidt ondernemers, managers en organisaties tijdens het traject om de volgende fase in groei te bereiken. FerM werkt samen met u aan oplossingen, verbeteringen en concrete resultaten. Resultaten die blijven, ook als FerM weer weg is. De M van FerM staat voor Martine Bramer – Bekmann. Haar kennis en jarenlange ervaring, als sales gedreven organisator, (people) manager, commercieel directeur maar vooral inspirator, motivator en ‘professioneel opschudder’ vormen samen met haar uitgebreide netwerk de basis voor (rendement) verbetering van ondernemingen en projecten. Van klein tot middelgroot.

FerM staat voor plezier, heldere analyses, drive bij mens en organisatie en blijvend resultaat door grote betrokkenheid. FerM verandert uw organisatie niet, dat doet u zelf. FerM geeft richting, energie en brandstof. U zit aan het stuur.


Niet de mensen, maar de juiste, gemotiveerde en gedreven mensen zijn uw grootste kapitaal. Martine werkt aan de ideale samenstelling en weet hoe winnende teams te creëren. Teams die niet alleen winnen, maar ook plezier hebben onderweg naar de winst. Dit doet FerM door coaching, sturen waar nodig en oefeningen die mens en medewerker in hun kracht zetten. FerM is wars van grootdoenerij en hoogdravend gedoe, maar bloedfanatiek en gepassioneerd in het bereiken van het allerbeste resultaat.


Voordat FerM komt met voorstellen om uw rendement te verbeteren, bepalen we allereerst op welke wijze we het doel gaan verwezenlijken. Dat doen we door middel van een persoonlijk onderhoud en het maken van een korte scan.

Als het nodig is, dan schakelen we – uiteraard in overleg met u – externe expertise in. Met de verzamelde kennis raken we daarna zo snel mogelijk de kern die leidt tot het gewenste resultaat. FerM heeft veel aandacht voor de medewerker, bewustwording van de eigen vaardigheden, ontwikkelpunten en leerstijlen. Uiteraard met als doelrendementsverbetering en commerciële resultaten.